Trouwen voor één dag of informatie over de N602?

Sint Anthonis – De open dag van de gemeente Sint Anthonis gaat een echt gezellig spektakel worden. Ook is er veel informatie over onderwerpen die nu in de gemeente spelen. Zoals de N602. Maar je kunt ook trouwen voor één dag.

N602

Ben je geïnteresseerd in de werkzaamheden rondom de N602? Tijdens de open dag is er volop beeldmateriaal en uitleg over het straatwerk, de aanleg van het riool, de asfaltering, de aanleg van glasvezel en de aanleg van het hemelwaterriool. Op een kaart tonen we een stroomschema met de vorderingen van de N602-werkzaamheden.

Klimaatveranderingen

Wil je een beter idee krijgen wat de gevolgen zijn van te veel of te weinig regenwater? Speel dan het klimaatspel of creëer zelf wateroverlast aan de watertafel en probeer er vervolgens voor te zorgen dat ze in het dorp droge voeten houden. Ook leuk om te spelen samen met de kinderen.

Vitale Kernen en ander goede ideeën

Tijdens de open dag laten we niet alleen dingen zien en ervaren, maar zijn we ook op zoek naar goede ideeën van inwoners. Initiatieven die goed passen binnen het project Vitale Kernen bijvoorbeeld. Hang jouw wens voor Sint Anthonis in de ideeënboom. Of ga in gesprek met medewerkers, wethouders, raadsleden of de burgemeester.

Burgemeestersketting, keukenbazen en trouwen

Knutsel je liever je eigen burgemeestersketting (ambtsketen), wil je persoonlijke tips van de Keukenbazenkampioenen van vorig jaar, of trouwen voor één dag? Het kan allemaal op 22 september. Ook komen de brandweer en de buitendienst met interessante voertuigen.

Kom buurten op open dag

Dit en meer is allemaal te beleven tijdens de open dag op 22 september van 10.00 tot 14.00 uur in het gemeentehuis en op de Brink. U bent toch ook in de buurt? Buren van elkaar, voor elkaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

In Olst-Wijhe stroomt de liefde voor lokale ondernemers

Olst-Wijhe - ‘Hier stroomt de liefde’. Met die mooie woorden lanceert de gemeente Olst-Wijhe deze week een bijzondere campagne. Het doel? Aandacht...

Kolhorn heeft cortenstalen strijkmolen langs Molenkolk

Kolhorn - Een cortenstalen molentje is langs de Molenkolk in Kolhorn geplaatst. Hier heeft ooit één van de strijkmolens van Schagerkogge...

Persleiding door dijk in Krimpen geboord

Krimpen aan den IJssel - Een persleiding van ruim een halve meter diameter is met een enorme boor door de dijk...

Voetafdruk van één van de eerste Heilooërs ontdekt

Heiloo - In Zuiderloo wordt sinds begin april archeologisch onderzoek gedaan. Op dinsdag 19 mei is door archeologen van Archol een...

Voorstel opheffing deel Maarssenbroekseslag Stichtse Vecht

Stichtse Vecht - Het college van B&W heeft ingestemd met het voorstel aan de gemeenteraad om de Maarssenbroekseslag tussen de Floraweg...