Woonmarkt Geerpark met nieuw woningaanbod

Geerpark

Vlijmen – Zaterdag 25 augustus is er weer een woonmarkt in Geerpark Vlijmen. Tussen 10.30 en 12.30 uur krijgen bezoekers er alle informatie over nieuwe woningen en kavels in één van de duurzaamste wijken van Nederland. De markt vindt plaats bij het park, waar straks de nieuwe woningen van Goede Morgen fase 2 komen. Deze 53 woningen gaan op deze dag in verkoop. Struin rond en ontdek wat duurzaam Geerpark te bieden heeft.

 

Op de woonmarkt geven diverse partijen informatie over het huren, kopen of bouwen van een woning in Geerpark. Zo zijn makelaars, ontwikkelaars, de Kavelwinkel en wooncorporatie Woonveste aanwezig. De stedenbouwkundige en landschapsarchitect van Geerpark geven uitleg over de bijzondere opzet en de natuur in de wijk. Kinderen kunnen er onder begeleiding tekenen en knutselen. De woonmarkt is bereikbaar via de Abt van Engelenlaan-Mortelweg.

 

Start verkoop Goede Morgen fase 2

De tweede fase van Goede Morgen, die gezamenlijk gerealiseerd wordt door ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong, ligt op een van de mooiste plekken in Geerpark. Direct aan het grote park en omzoomd door de waterslinger. Met maar liefst 12 verschillende woningtypes, in sfeervolle jaren 30-stijl. Alle woningen zijn nul-op-de-meter en gasloos. Helemaal klaar voor de toekomst. Wie nu al een kijkje wil nemen: www.goedemorgengeerpark.nl.

 

Vrije kavels

Zelfbouwers doen inspiratie op bij de MogelijkMakers van de Kavelwinkel van de gemeente Heusden. Zij tonen de vrije kavels op fraaie plekken bij het park, de waterslinger en de weilanden. En geven praktische informatie over een eigen plek, waar het duurzaam, comfortabel en vrij wonen is. Ook ontwikkelaar Janssen de Jong is aanwezig om alle informatie te geven aan zelfbouwers over de enkele kavels die nog beschikbaar zijn in Hof van Morgen.

 

In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten? Kijk op www.geerpark.nl, www.facebook.com/geerpark of volg ons via twitter (@geerpark).

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam