Hart van Delft opgeschrikt door schietpartij

burgemeester, hart
© Google Streetview

Delft – De Peperstraat in het hart Delft is in de nacht van 7 op 8 mei opgeschrikt door een schietpartij. In de ramen van een Coffeeshop en een zonnestudio zijn de kogelgaten in de ramen nog te zien. Er waren bij aankomst geen gewonden, aldus de politie. Ook is het nog niet gelukt om een verdachte aan te houden.

Melding

Rond vier uur vannacht kreeg de politie een melding dat er geschoten was in de Peperstraat. Toen de politie ter plaatse kwam lagen er een flink aantal hulzen aan. De dader is na het schieten met zijn vuurwapen in een auto gestap en weggereden richting de Koornmarkt, aldus een getuige.

Twee winkels

Bij de schietpartij zijn een coffeeshop en een zonnestudio beschadigd. Coffeeshopmedewerker Sian verbaasd dat de Peperstraat doelwit was van een schietpartij. Het is een rustige en vriendelijke straat. over het motief van de kogelregen heeft hij geen idee. Decoffeshop is een gemoedelijke plek waar veel vaste gasten en toeristen komen. Ik heb tijdens mijn werk nooit iets gemerkt van eventuele spanningen.

Afgesloten

Student Maikel woont in de getroffen straat. Ik ben vannacht wel wakker geworden, maar ik dacht dat het van vuurwerk was. Toen ik vanochtend voor college nog even naar de sportschool wou was de hele straat afgesloten. Dat hij weinig tot niets gemerkt heeft van de schietpartij komt volgens Maikel omdat hij door de herrie van de kroegen heeft leren heenslapen

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam