N211 Nachtafsluiting Nieuweweg voor spoedreparatie asfalt

Werkzaamheden
© Regio Online. Fotograaf: Richard Luthart

Poeldijk – In de nacht van maandag 26 maart 22.00 uur tot en met dinsdag 27 maart 06.00 uur, is op de Nieuweweg, tussen de Madepolderweg en de rotonde bij ABC-Westland, een afsluiting voor het doorgaande auto- en vrachtverkeer. Gedurende deze nacht voeren we een spoedreparatie uit aan het oude asfalt op de rijbaan.

Verkeerssituatie

Op de N211 (Nieuweweg) tussen de Madepolderweg in Den Haag en de rotonde bij ABC-Westland: geldt een omleiding voor het doorgaande auto- en vrachtverkeer via de Paul Captijnlaan > Arckelweg > N464 Wateringsweg > Poeldijkseweg > Lozerlaan.
Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen de werkzaamheden passeren. Vanaf 27 maart 06.00 uur is de weg weer open voor verkeer in twee richtingen.

Waarom is de reparatie nodig?

Vorige week is het asfalt voor de tijdelijk weg aangebracht en de rijbaan iets verschoven om werkruimte naast de Nieuwe Vaart te creëren. Het oude asfalt blijkt niet voldoende van kwaliteit om het intensieve gebruik te dragen. Om deze reden is er met spoed een reparatie van het asfalt nodig.

Het project N211 Geeft Energie

In opdracht van provincie Zuid-Holland werkt BAM Infra aan het groot onderhoud van de N211. Het project bestaat uit het verrichten van groot onderhoud op de provinciale weg N211c met toepassing van energietransitie. In het onderhoud wordt de hele constructie van de Nieuweweg tussen Poeldijk en Den Haag vervangen. De weg wordt iets verschoven om meer ruimte voor fietsers te maken en de gehele oeverconstructie wordt vernieuwd. Na het groot onderhoud, dat duurt tot november, is de N211 de duurzaamste weg van Nederland.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam