Straatrover aangehouden dankzij tips na Team West

Rotterdammer, team, verdachten, Breestraat
@politie.nl

Den Haag – Agenten hielden donderdag 13 september een 34-jarige man uit Den Haag aan voor drie berovingen. De berovingen werden op 7 augustus gepleegd in het centrum van Den Haag. De politie gaat verder met het onderzoek. Dit kwam omdat er tijdens de uitzending van team west tips binnen kwamen.

Drie mensen werden op dinsdag 7 augustus binnen een half uur tijd slachtoffer van een beroving door een verdachte. De straatrover sprak slachtoffers met een smoes aan en bestal hen daarna. De verdachte gaf een 14-jarig slachtoffer op het Korte Voorhout zelfs een klap in zijn gezicht, omdat hij zijn fiets niet wilde afstaan. Uit de opgegeven signalementen in de drie aangiften lijkt het te gaan om eenzelfde verdachte. In het opsporingsprogramma Team West werden op 11 september camerabeelden getoond waarop de verdachte te zien was. Na de uitzending ontvingen rechercheurs meerdere tips, die leidde naar de 34-jarige verdachte. Hij zit vast en wordt gehoord.

Team West

Team West wordt elke dinsdagavond om 17.00 uur uitgezonden. In de avonduren en de dag daarop wordt het programma herhaald. Ook via www.omroepwest.nl is het programma terug te zien.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam