Home Regio Den Haag Taxichauffeur om het leven gebracht met twaalf messteken

Taxichauffeur om het leven gebracht met twaalf messteken

Zevenhuizen – Een taxichauffeur die gisterochtend leeg langs de A12 bij Zevenhuizen werd aangetroffen, blijkt met twaalf messteken om het leven te zijn gebracht. De politie is er vrijwel zeker van dat de man van begin twintig in een bos net over de Duitse grens bij het Limburgse Susteren door wandelaars is gevonden.

De sleutels van de auto, waarin bloedsporen waren aangetroffen, zaten nog in het contact. Uit sectie blijkt vanmorgen dat de man acht keer in zijn borst en vier keer in zijn rug werd gestoken. Bij een van die messteken werd zijn long geperforeerd. Hij werd achtergelaten in een bos, net over de grens bij Susteren en Sittard.

Het is nog onduidelijk hoe lang de man in de bosjes heeft gelegen. Justitie in Duitsland probeert de precieze identiteit van het slachtoffer te achterhalen, maar de politie is er vrijwel zeker van dat het gaat om een vermiste taxichauffeur.

Bloedsporen

Mogelijk heeft het misdrijf in Zuid-Limburg plaatsgevonden. In zijn wagen zaten bloedsporen, maar ook in het Limburgse Spaubeek zijn in de straat de Oude Kerk bloedsporen aangetroffen die mogelijk met deze zaak te maken hebben.

Wandelaars uit Susteren kwamen het lijk op het spoor door een van hun honden, die ze aan het uit laten waren. Eén van de dieren kwam niet terug toen het werd geroepen. Daarom gingen de twee een kijkje nemen en troffen ze het lijk aan.

Doodslag

De politie Haaglanden doet ook samen met de Duitse politie onderzoek naar het aantreffen van een dode man in een bos bij het Duitse Schalbruch. Er wordt onderzocht welke route de taxi precies heeft gereden, evenals het motief en de aanleiding voor deze zaak.

De 45-jarige man, zonder woon- of verblijfplaats, die zondag al in de buurt van de verlaten taxi werd aangehouden wordt verdacht van moord dan wel doodslag, meldt de politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Nica Bol helpt met BijlesBol scholieren online naar de eindstreep

Nederland - Scholieren van groep 1 tot en met Gymnasium 6 kunnen vanaf nu terecht bij BijlesBol voor online bijles en...

Opening COVID Opvangcentrum Bergambacht

Krimpenerwaard - Nederland staat voor de uitdagende opdracht om de uitbraak van het coronavirus het hoofd te bieden. Om besmetting en verdere...

Stroopwafels voor kanjers in Capelle

Capelle aan den ijssel - Als je het nieuws van dit moment veel volgt, maakt dat best wel eens somber. Maar...

Schollebos enquete massaal ingevuld.

Capelle aan den IJssel/ schollebos – De enquête van de gemeente Capelle aan den IJssel over het Schollebos is massaal...

Fysiotherapie MSC op afstand open

Krimpen aan den IJssel - In beweging blijven is belangrijk en tijdens de huidige crisis van nog groter belang. Vooral voor...