Wethouder deelt smakelijke attentie uit op de markt in Schagen

schagen

Schagen – Donderdagochtend 15 maart deelde wethouder Jelle Beemsterboer aan alle ondernemers van de markt een Schagenaartje uit. De Schager markt is namelijk tweede geworden in de race voor de titel Beste Markt van Nederland 2018.

Middelgrote markten

Dit was in de categorie middelgrote markten. Dat vond de wethouder marktzaken zo’n mooie erkenning voor de Schager weekmarkt, dat hij alle ondernemers op deze smakelijke attentie trakteerde.

Winkelend publiek

Ook de bezoekers van de markt konden kans maken op een prijs. “Want wat is een markt, naast hardwerkende ondernemers met hoogwaardige producten, nu zonder bezoekers. Ook zij zorgen dat de Schager markt aantrekkelijk is,” aldus wethouder marktzaken Jelle Beemsterboer. Geïnteresseerde konden bij een kraam van Schagen Markstad een formulier invullen met hun contactgegevens. Maandag 26 maart trekken wethouder Jelle Beemsterboer en de marktmeester Arjan Duijs, vier gelukkige winnaars. Ieder winnaar krijgt een cadeaubon, die zij vrij op de markt kunnen besteden.

Schagen Marktstad

Schagen is trots op haar markt. Een markt die bijdraagt aan een verbetering van de beleving van het stadshart. Een stadshart dat vitaal en aantrekkelijk, met een sterke binding met de eigen inwoners en een aantrekkingskracht heeft op de bezoekers uit de regio.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam