Afsluiting Gorcum Sportmaand Gorinchem

Sportmaand
Gorinchem-Sportmaand wordt dit jaar afgesloten met een gratis familie event met veel sport en spel voor jong en oud. Het evenement vindt plaats in de Oosterbliek op zondag 30 september van 13.00 tot 17.00 uur.
 
Voor kinderen is er een stempelkaart. Als de stempelkaart vol is, door aan alle activiteiten mee te doen, kunnen ze een gratis goodiebag ophalen. Denk aan activiteiten zoals volleybal spelen op een springkussen, zaalvoetbaltrucjes leren, hindernisparcours en zwemmen op het droge. Het evenement wordt georganiseerd door acht binnensportverenigingen met Gorinchem Beweegt.
Gorcum Sportmaand
De hele maand september stond in het teken van sport en bewegen van iedereen. Er waren tal van sportieve activiteiten waaraan gratis kon worden deelgenomen. Het doel van de Gorcum Sportmaand is het versterken van het Gorinchemse sportaanbod, het bevorderen van de samenwerking tussen verschillende organisaties en verenigingen en een positieve boost te geven aan de structurele sportdeelname binnen Gorinchem. Daarnaast is het voor sportverenigingen een mooie gelegenheid om zichzelf te presenteren.
Meer informatie over het afsluitende familie-event is te vinden op de Facebookpagina van Gorinchem Beweegt.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam