Nieuwjaarsinstuif Scouting Driestromengroep

Driestromengroep

Zaterdag 13 januari luidden de scouts van de Driestromengroep het nieuwe jaar in met de jaarlijkse Nieuwjaarsinstuif.  Aan de instuif wordt altijd een thema verbonden. De Nieuwjaarsinstuif stond dit jaar in het teken van het ganzenbordspel. De kinderen werden in 14 groepjes ingedeeld. Deze groepjes konden met spelletjes punten verdienen waarmee ze in de Ganzenshop allerlei attributen konden kopen om een eigen ganzenschilderij te maken.

Deskundige jury                                                                                           De ganzenschilderijen werden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit burgemeester Jan Luteijn, Trix van Os, directeur Alerimus en Peter Hensen, eigenaar CSH. Het viel de jury werkelijk niet mee om tot een goede beoordeling te komen. Het was de scouts namelijk gelukt om bijzonder leuke, creatieve schilderijen te maken. Na rijp beraad wees de jury uiteindelijk een winnend groepje aan, dat beloond werd met een mooie prijs!

Expositie Ganzenschilderijen in De buitensluis                                                            Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de Ganzenschilderijen? Binnenkort worden de 14 kunstwerken tentoongesteld in Zorginstelling de Buitensluis. Hiermee hebben eigenlijk alle kinderen gewonnen. Na de expositie in de Buitensluis komen de ganzen in het clubhuis De Buttervliet te hangen. Een mooi cadeautje voor de jarig Driestromengroep.

Voor vragen of meer informatie kan men contact opnemen met jubileum@driestromengroep.nl

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam