Voordracht Schrijer als voorzitter van Koninklijke BLN-Schuttevaer

Schuttevaer

Zwijndrecht – Burgemeester Dominic Schrijer van de gemeente Zwijndrecht zal vrijdag 16 november 2018 worden voorgedragen als nieuwe voorzitter van de Koninklijke BLN-Schuttevaer.

Wanneer de leden akkoord gaan met de voordracht, zal Schrijer met ingang van 1 februari 2019 starten als preses van de brancheorganisatie van de Nederlandse binnenvaart.

 

Burgemeester Schrijer: ‘Ik ben erg dankbaar met de voordracht van Koninklijke BLN-Schuttevaer. De voordracht ligt nu voor aan de leden. Daarom wil ik nog niet uitgebreid reageren op reacties en vragen. Ik heb zes hele mooie jaren als burgemeester van Zwijndrecht gehad, maar wil na 25 jaar openbaar bestuur mijn loopbaan vervolgen in maatschappelijke bestuurlijke functies. Ik voel mij zeer vereerd met deze mooie voordracht. De komende periode blijf ik mij met evenveel toewijding en enthousiasme als de afgelopen jaren inzetten voor de inwoners, ondernemers en het gemeentebestuur van Zwijndrecht.’

Schrijer is sinds 27 mei 2013 burgemeester van Zwijndrecht. Op 30 mei 2018 maakte hij bekend dat hij niet kiest voor een tweede ambtstermijn als burgemeester van Zwijndrecht. Wanneer de benoeming van Schrijer een feit is, legt hij per 1 februari 2019 zijn ambt als burgemeester neer.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam