De mopperwolk muziektheater voor 2+

0
14
De mopperwolk

Eindhoven – Beleef een dag op de boerderij en kruip letterlijk in de huid van de dieren tijdens muziektheater De mopperwolk. Haan kraait een lied, Haas en Schildpad spelen een spel en Geit maakt gekke grappen. Maar Eend laat zich niet opvrolijken. Soms is het wel even fijn om een moppereend te zijn!

Woensdag 22 januari gaan de Nationale Voorleesdagen van start. Tot en met 1 februari staat het Prentenboek van het Jaar centraal: Moppereend. Theatermaker Marianne van Houten heeft zich door dit boek laten inspireren bij het maken van haar voorstelling De mopperwolk.

De mopperwolk is een interactieve voorstelling met verrassende muzikale en beeldende elementen. Over emoties, verschillende karakters en jezelf zijn. Eerder speelde Marianne van Houten in Waalre de voorstelling Nijntje op de fiets.

De mopperwolk is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Praktische informatie

De mopperwolk is op woensdag 22 januari van 15.00 – 15.35 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Entree kost €5,- voor een kind + een ouder/begeleider. Reserveren: bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Marianne van Houten

In 2005 studeerde marianne af op zang aan het Artez conservatorium. Omdat zij toen al graag bezig was met zang en theater, volgde ze verschillende workshops. Zo deed zij workshops als clowning, improvisatie en kleinkunst. Marianne van Houten heeft zich voornamelijk in het lesgeven en theatermaken voor de allerkleinste gespecialiseerd. Ze speelde al in verschillende kindertheaterproducties en schrijft en speelt ook haar eigen kindervoorstellingen. Ze werkt ook voor Diva Dichtbij en zingt voor mensen die langdurige zorg nodig hebben, zoals mensen in zorginstellingen en mensen met dementie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here