Een eigen bedrijf starten?

eigen bedrijf

Oirschot – In september 2018 start er weer een nieuwe cursus voor ondernemers die en eigen bedrijf willen starten of ondernemers met uitbreidingsplannen uit de Brabantse Kempen regio.

Eigen bedrijf

Droom je ervan om een bedrijf voor jezelf te beginnen? Of misschien ben je al begonnen.
Ondernemerschap staat voor vrijheid, zelfredzaamheid en zelfontplooiing. Maar ondernemen betekent ook risico’s nemen. Heeft u voldoende kennis en vaardigheden in huis om een succesvolle onderneming op te richten?

Brabantse Kempen Onderneemt

De cursus Brabantse Kempen Onderneemt vergroot uw ondernemerskennis en helpt u bij het opzetten van een eigen bedrijf. Professionele begeleiders bieden kennis en handvatten aan om van je ondernemerschap een succes te maken. Zij gaan in op de basiselementen van een ondernemersplan en onderwerpen als marketing, communicatie, social media, verkoop bevorderende technieken, belastingvoordelen voor starters en financiën.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Tien praktijkgerichte workshopavonden
 • Begeleiding door een persoonlijke coach
 • Netwerkbijeenkomsten

  De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant en de inzet van ervaringsdeskundigen. Hierdoor kunnen we de cursus aanbieden voor slechts € 302,50 incl. BTW in totaal. Voorgaande jaren namen al 161 startende ondernemers deel aan de cursus.

  Meer informatie

  Belangstellenden kunnen contact opnemen met Willeke van de Pol via wvdpol@brabantsekempen.eu, telefoonnummer 0497 – 512273 of 06 – 36415925. Ook kunt u meer informatie vinden op de website www.brabantsekempen.eu .

  Aanmelden

Aanmelden voor de cursus kan tot uiterlijk 6 september 2018 door een mail te sturen naar wvdpol@brabantsekempen.eu met uw naam, bedrijfsactiviteit, adres, postcode, plaats en telefoonnummer.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam