Expositie Annemieke de Koning in gemeentehuis Bladel

Annemieke

Bladel – Tot en met september is in het gemeentehuis het werk te zien van Annemieke de Koning uit Lage Mierde. Annemieke was al op jonge leeftijd bezig met tekenen en schilderen. Vanaf haar 15e is ze voor het eerst naar een grafische opleiding in BelgiĆ« gegaan. Daarnaast volgde ze in het weekend cursussen op de vrije academie. Na de middelbare school heeft ze een jaar kunstacademie gevolgd in Breda. Naast haar studie en werk volgde ze regelmatig cursussen model schilderen bij diverse kunstcentra in Tilburg.

 

Bij atelier C3 heeft Annemieke een ontwikkeling doorgemaakt, waarbij ze haar vrije schilderstijl en het lef om gebruikt materiaal te laten zien in haar werk heeft ontdekt.

 

De laatste twee jaar is Annemieke aangesloten bij een schilderclub in Tilburg, waarbij ze op zoek is gegaan naar een vorm van abstractie in haar werk en een combinatie van verschillende schildertechnieken en verfstreken. Ze is daarbij de uitdaging aangegaan om nog meer ziel in haar werk te leggen.

 

Annemiek werkt voornamelijk met olieverf. In deze tentoonstelling zijn er een aantal abstracte landschappen te zien, maar ook zeer realistische zelfportretten met een eigen kijk naar haar zelf en haar leven. Daarnaast hangt ook wat minder recent werk uit de tijd van het model tekenen en schilderen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam