Waarderingssubsidie uitgereikt aan BIEB Mensfort

BIEB Mensfort

Eindhoven – Donderdag 8 februari ontving BIEB Mensfort een cheque van 1000 euro als waardering voor haar inzet voor de bibliotheek in wijkgebouw De Werf. De waarderingssubsidies worden jaarlijks door de gemeente toegekend aan buurtinitiatieven, die positief bijdragen aan de leefbaarheid en samenhang in de stad.

Vrijwilligers

BIEB Mensfort onderhoudt met vrijwilligers al vier jaar de gehele bibliotheek, die erg goed loopt. De bibliotheek is gevestigd in wijkgebouw De Werf en is een belangrijk onderdeel van de ondersteuning bij andere programma’s binnen De Werf.

Wethouder Yasin Torunoglu: “Het bijzondere van de vrijwilligers van BIEB Mensfort is dat zij niet alleen activiteiten voor de bibliotheek organiseren, maar zich ook inzetten voor activiteiten in de wijk. Dat verdient een aanmoediging. Het is een schoolvoorbeeld van actief burgerschap en sociaal ondernemerschap dat een positieve uitwerking heeft op de leefbaarheid in de wijk.”

De uitreiking van de waarderingssubsidie aan BIEB Mensfort is de zesde in een reeks van 11 buurtinitiatieven die een cheque krijgen uitgereikt.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam