Wilma zoekt man die haar leven redde na val in ijskoud kanaal

grote, loods, Explosie, Wilma
Foto: J. Rietveld © regio Online

Beek en Donk – Afgelopen zaterdag heeft een nog onbekende man het leven gered van Wilma van den Tillaart uit Aarle nadat zij onderkoeld raakte na een val in het kanaal. Haar echtgenoot is nu op zoek naar de redder van zijn vrouw, zo meldt Omroep Brabant.

Tijdens het uitlaten van haar honden langs het kanaal bij  Beek en Donk viel plotseling één van de dieren in het water. Toen Wilma de viervoeter wilde redden, belandde ze zelf in het ijskoude kanaal. Een kwartier lang lag ze in het water en ging zelfs een paar keer kopje onder met onderkoeling tot gevolg.

Wilma gered door oudere man

Een oudere man op een racefiets kwam voorbij toen Wilma al in het water lag. Hij belde de hulpdiensten. ,,Dat had geen vijf minuten later moeten gebeuren, want dan was ik mijn vrouw kwijtgeraakt, denk ik. Deze man heeft het leven van Wilma gered”, vertelde haar man aan Omroep Brabant. Wilma zelf werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, maar maakt het inmiddels weer goed.

Het echtpaar is de man eeuwig dankbaar, maar net als de politie hebben de twee geen idee wie de redder is. Ze zouden de man maar wat graag bedanken en hopen hem alsnog te vinden. Het enige dat zij weten is dat de man rond de 65 jaar oud is en tijdens de tocht op zijn racefiets geel met zwarte kleding droeg.

© GinoPress B.V.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam