Leerlingen van groep 8 nemen sportief afscheid van het basisonderwijs

annca / Pixabay

Losser – Vrijdag 29 juni a.s. organiseren de Buurtsportcoaches, in samenwerking met AV-Iphitos en Step Team Twente, een sportdag voor de leerlingen van groep 8 van het basisonderwijs. Locatie is Sportpark Hannekerveld en de Atletiekbaan bij AV Iphitos in Losser. De Sportdag is een sportieve afsluiting van acht jaar bewegingsonderwijs.

De sportdag begint om 9.00 uur en eindigt om 14.30 uur. Zeven basisscholen doen mee aan deze sportdag, die dit jaar voor het eerst in deze vorm wordt georganiseerd.

Athletics Champs

Tussen 09.00 en 11.30 uur wordt een Atletiekprogramma Athletics Champs afgewerkt op de Atletiekbaan van AV-Iphitos in Losser. Bij Athletics Champs wordt de atletieksport afgestemd op de ontwikkeling van het kind. De kinderen krijgen een atletiekprogramma aangeboden waarbij plezier, succesbeleving en veelzijdigheid centraal staat. Ouders van de deelnemers worden betrokken als jurylid bij de atletiekonderdelen. De organisatie van dit programmaonderdeel is in handen van Atletiekvereniging Iphitos. Alle deelnemers ontvangen een mooie herinnering na afloop van het atletiekprogramma.

Fun Meerkamp – Footbike Clinic

In de middag zetten de Buurtsportcoaches op het veld van AJC’96 een Fun Meerkamp uit en is op de atletiekbaan van AV- Iphitos een FootBike clinic, die wordt gegeven door Fiona Olthof. Fiona is meervoudig Nederlands en wereldkampioen FootBike! De Fun Meerkamp bestaan uit samenwerkingsspelen, waarbij het plezier weer voorop staat. Het middagprogramma start om 12.20 uur en eindigt om 14.30 uur.

Kids Footbike Race tijdens WK Steppen/Footbike op 21 juli a.s.

Op zaterdag 21 juli om 13.00 uur kunnen kinderen uit groep 8  deelnemen aan de Kids Footbike Race. Maximaal 15 kinderen kunnen hieraan deel nemen. Vooraf inschrijven is verplicht. Inschrijfformulieren worden op 29 juni uitgedeeld bij de Sportdag.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam