Veteranendag in Oldenzaal

Oldenzaal – Op zaterdag 8 september 2018 vindt in Oldenzaal de lokale veteranendag plaats. Tijdens deze dag wil de gemeente alle Oldenzaalse veteranen bedanken voor hun werk in dienst van de vrede. De veteranendag bestaat uit een besloten programma voor genodigden (van 13.30 tot 15.45 uur) en een open en informeel programma voor zowel de veteranen geïnteresseerde inwoners uit Oldenzaal (van 15.45-18.00 uur).

Informeel en officieel

Tijdens het informele gedeelte kan worden bijgepraat en kunnen ervaringen worden gedeeld. Ook krijgen bezoekers de gelegenheid kennis te maken met de veteranen of kunnen zij zich laten informeren over de missies waaraan de Oldenzaalse veteranen hebben deelgenomen. Het officiële gedeelte wordt in de stadhuishal gehouden en het informele gedeelte vindt buiten op de Ganzenmarkt plaats, als het weer het toelaat. Daar zullen
ook enkele legervoertuigen staan en zal een springkussen voor de kinderen aanwezig zijn.

Uitnodiging

Alle veteranen die geregistreerd staan bij het Veteraneninstituut hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Veteranen die de lokale veteranendag willen bijwonen, maar geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen zich alsnog tot uiterlijk 15 augustus aanmelden. Hiervoor moeten zij een mail sturen naar aanmelden@oldenzaal.nl onder vermelding van ‘Veteranendag Oldenzaal’. Veteranen die zich nog niet hebben aangemeld bij het Veteraneninstituut kunnen dat doen via www.veteraneninstituut.nl.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam