Werkzoekenden naar Banenmarkt: Samen Doen!

Grenswerk

Haaksbergen – Werkplein Twente organiseert in samenwerking met de gemeente Haaksbergen de ‘Banenmarkt: Samen Doen!’. Op woensdagmiddag 27 maart zijn Haaksbergenaren die graag een (andere) baan willen van harte welkom bij deze beurs. Er is een flink aantal Haaksbergse en regionale werkgevers aanwezig. Haaksbergse werkzoekenden zijn van harte welkom!

Banenmarkt met workshops

Bezoekers kunnen op deze Banenmarkt kennis maken met verschillende bedrijven en organisaties, die allemaal op zoek zijn naar personeel. De werkgevers laten graag zien wat ze in huis hebben. Er zijn presentaties en workshops over persoonlijke kracht, waarbij deelnemers tips krijgen die handig zijn bij sollicitaties.

Horizon verbreden op Banenmarkt

Wethouder Louis Koopman, binnen het college van B&W verantwoordelijk voor de arbeidsmarkt, is ook van de partij op de Banenmarkt. “We organiseren deze markt voor het eerst in Haaksbergen. Veel werkgevers zitten te springen om personeel en zo helpen we ze een handje. Voor werkzoekenden is het een mooie gelegenheid om de horizon eens te verbreden en ook eens te kijken bij minder voor de hand liggende sectoren. Dus ik zeg: komt allen!”.

Vooraf aanmelden

De Banenmarkt is op woensdag 27 maart tussen 14:00 en 17:00 uur in het gemeentehuis in Haaksbergen. In verband met de organisatie is het gewenst dat bezoekers zich voor woensdag 20 maart aanmelden. Dat kan via www.werkpleintwente.nl/evenement. Mensen die zich aanmelden voor de workshop Persoonlijke Kracht krijgen circa een week van te voren het tijdstip van de workshop waarvoor ze ingepland zijn toegestuurd.

Bedrijven gezocht

Haaksbergse bedrijven met vacatures die ook mee willen doen aan de Banenmarkt kunnen zich nog melden. Belangstellenden kunnen mailen naar Esther Nijland, adviseur bij het Werkplein, via e.nijland@swb.nl. Zij verstrekt graag meer informatie.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam