Home Regio Goeree-Overflakkee André Kastelein tijdelijk lid gemeenteraad Goeree-Overflakkee

André Kastelein tijdelijk lid gemeenteraad Goeree-Overflakkee

Gemeente Goeree-Overflakkee – Tijdens de raadsvergadering van donderdag 28 maart 2019 is de heer André Kastelein geïnstalleerd als tijdelijk raadslid voor de VVD. Hij vervangt raadslid mevrouw Nynke Zwaga, die tijdelijk met ziekteverlof is.


De gemeenteraad stemde unaniem in met de toelating van de heer Kastelein tot de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee. Na het onderzoek van zijn geloofsbrieven, door een commissie van drie raadsleden, kon de toelating in stemming worden gebracht. Bij de installatie legde hij de eed af.


Een regeling in de Kieswet maakt het mogelijk voor raadsleden om tijdelijk ontslag in te dienen en voor een aaneengesloten periode van 16 weken met ziekteverlof te gaan.

André Kastelein

Het nieuwe raadslid André Kastelein woont met zijn vrouw in Goedereede. De drie kinderen, twee dochters en een zoon, zijn het huis uit. Als docent Nederlands en als schooldecaan werkt André op de Christelijke Scholengemeenschap Prins Maurits in Middelharnis.


Zijn nevenfuncties zijn talrijk. Zo is André onder meer penningmeester van de Stichting Paul van Hessenfonds, voorzitter van de medezeggenschapsraad van de CSG Prins Maurits en voorzitter van de Stichting Goereese Gemeenschap. Tevens is hij trainer bij ouders van Waarde en lid van Het Koninklijk Zeeuwsch Wetenschappelijk Genootschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Ondanks waarschuwingen en corona toch 5G in Nederland

Binnenland - Nu iedereen afgeleid is vanwege de coronacrisis, komen er berichten van verontruste mensen die antennes voor 5G geplaatst zien...

Pasen: digitaal paaseitjes zoeken op website Tiel Beweegt

Tiel - Ook met Pasen is het heel belangrijk om thuis te blijven. Maar hoe doen we dat dan met paaseitjes...

Reactie Grapperhaus en Bruls op naleving corona maatregelen

Nederland - Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls kijken samen terug op een relatief rustig verlopen weekend....

Verkoop nieuwbouw Molenweide online

Krimpen aan de Lek - Donderdag start de verkoop van de huizen op de nieuwbouw Molenweide in krimpen aan de Lek....

Dina-Perla Portnaar: B&B eigenaren zien massale inkomstenderving

Amsterdam - B&B eigenares Dina-Perla Portnaar ziet, net zoals alle overige collega's al haar geplaatste boekingen verdampen. 2020 zou nou juist...