Wagenpark Goeree-Overflakkee: steeds meer elektrisch

0
63
wagenpark
Nieuw elektrisch wagenpark - Foto: gemeente Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee – Het wagenpark van de gemeente Goeree-Overflakkee wordt de komende jaren verduurzaamd. Er worden verschillende elektrische voertuigen aangeschaft, voornamelijk ter vervanging van het huidige wagenpark. De eerste drie elektrische Renault Zoë’s zijn afgeleverd.

Nieuw wagenpark deels voor BOA’s

Twee van deze auto’s zijn voor de medewerkers van bouw- en woningtoezicht, de andere wordt gebruikt door de Boa’s. Voor de auto die gebruikt wordt door de Boa’s, zijn de nieuwe richtlijnen voor belettering van voertuigen voor handhavers toegepast. De andere auto’s hebben een uitstraling gekregen die past bij de gemeentelijke huisstijl en is versterkt met foto’s van aansprekende plekken op Goeree-Overflakkee.

Trots over eiland uitstralen

Het college wil hiermee enerzijds het gevoel van trots over ons eiland vergroten bij de inwoners, anderzijds wordt er op deze manier ook promotie gemaakt voor Goeree-Overflakkee mijn eiland! Dit sluit aan bij de marketingstrategie van de gemeente.

Straks ook voor buitendienst beschikbaar

Op korte termijn kunnen ook de medewerkers van de buitendienst gebruikmaken van een 100 procent elektrisch voertuig. Met de toename van het aantal elektrische auto’s waarvan de gemeente gebruikmaakt hoopt het college meer bewustwording te creëren over duurzaam en elektrisch rijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here