Openluchtzwembad Lobeke begroet 10.000ste bezoeker

Lobeke
Joke Overbeek de 10.000ste bezoeker in openluchtzwembad Lobeke in Lopik

Lopik – Vrijdag 25 mei 2018 om 09.00 uur mocht Openluchtzwembad Lobeke de 10.000ste zwemmer begroeten. Joke Overbeek uit Cabauw ontving van badjuf Georgine een mooie bos bloemen. Samen met haar vriendin Mariska Boere komt Joke regelmatig baantjes trekken. Ze zijn elkaars stimulans om te gaan. Joke vindt het een heerlijk zwembad en hoopt dat het nog heel lang zal blijven bestaan.

Vorig seizoen iets later

Vorig seizoen heeft het zwembad op 27 mei de 10.000ste bezoeker ontvangen en het zwemseizoen afgesloten met meer dan 50.000 bezoekers. Zwembad Lobeke heeft een 25-meter-bad, een instructiebad en een kleuterbadje, alle drie met een glijbaan. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden. Bij het kleuterbad en op de ligweide staan verschillende speelattributen en parasols.

Opleidingsbad

In Zwembad Lobeke kan iedereen zwemmen en plezier hebben op zijn of haar eigen niveau. Zwembad Lobeke leidt op voor 15 verschillende diploma’s en brevetten. Daarnaast staan aqua-sportief, banenzwemmen en de Sportclub Lobeke met snorkelen, onderwater-hockey, waterpolo, schoonspringen en aquabootcamp op het programma.

Zwembad ook af te huren

En natuurlijk zijn er ook dit seizoen voor jong en oud weer mogelijkheden tot recreatief zwemmen. Buiten openingstijden is het zwembad te huur voor bedrijfsuitjes of verjaardagen. Meer informatie en openingstijden staan in de brochure die huis-aan-huis is verspreid en op de website www.lopik.nl/zwembad.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam