PROGRAMMA MUZIEKFESTIVAL LIVE2000

muziekfestival

Hilversum – Vanaf donderdag 27 tot en met maandag 31 december vindt in Hilversum de tweede editie plaats van het muziekfestival Live2000. In deze periode staat de binnenstad van Hilversum in het teken van de muziek uit de Top2000 die in laatste week van 2018 door NPO Radio 2 uitgezonden vanuit het Top2000 Café in Beeld en Geluid. Het programma en de locaties zijn inmiddels bekend en staan op www.hilversumlive2000.nl.

Over Live2000

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de muziek uit de Top2000 is er tijdens Live2000 op veel plekken in het centrum van Hilversum van alles te zien, te beleven en vooral te horen. Op het Marktplein (locatie hoek Groest / Naarderstraat) staat de centrale Live2000 muziektent. Hier kun je naar concerten toe, meedoen aan meet and greets en prijzen winnen met pop quizzen. De Vorstin heeft een Live2000 programma met veel muziek en dansfeesten. Het Filmtheater laat bijzondere films en documentaires zien over muzikanten. En ook voor jongere muziekfans is er genoeg te doen. Zo zijn er workshops van muziekschool Globe in de Live2000 tent en draaien er op verschillende locaties kinderfilms. Ook bij winkels en horeca in de binnenstad vinden Live2000 events plaats. Zo kun je in Hilvertshof alle dagen genieten van singer-songwriters. En in verschillende restaurants zijn er menu’s voor 2000 cent. Alle programmering in de Live2000 muziektent en op openbare plekken is gratis toegankelijk. Tickets voor de speciale programmering op de andere locaties koop je via de eigen websites.

Brede samenwerking in de stad

Het muziekfestival Live2000 in Hilversum beleefde haar eerste editie in 2017 en is een initiatief van Hilversum Marketing en Podium de Vorstin. De organisatie streeft naar een zo breed mogelijke samenwerking in de stad om dit muziekevent tot een succes te maken. Ondernemers en organisaties die willen aansluiten op het event kunnen zich aanmelden via info@hilversummarketing.nl.  Live2000 wordt mede mogelijk gemaakt door het Stadsfonds, gemeente Hilversum, MOUT, Stichting Uitgaan Hilversum en Stichting Centrum Hilversum, het Filmtheater, Bibliotheek Hilversum en Globe.

Het programma van Live2000 en de locaties zijn te vinden op www.hilversumlive2000.nl en voor het laatste nieuws volg je Facebook en Instagram.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam