18 juli voor 30-ste jaar rommelmarkt Tuinstraat Krimpen

Tuinstraat
Rommelmarkt Tuinstraat Oud-Krimpen - Foto: Facebook

Krimpen aan den IJssel – Op woensdag 18 juli zal alweer voor het dertigste jaar de inmiddels bekende rommelmarkt georganiseerd worden. Traditiegetrouw zal de Tuinstraat in Oud-Krimpen hiervoor het toneel zijn van veel gezelligheid.

Ooit begonnen als kindermarkt

Wat 30 jaar geleden ooit begon als een kleine kindermarkt in het speeltuintje, is nu een grote rommelmarkt geworden door de hele straat. Er zijn maar liefst 120 plekken, waarop allerlei goederen aangeboden zullen worden. Het straatbeeld zal gevuld worden met kleding, speelgoed, elektra en allerlei huishoudelijke artikelen.

Meer dan spullen alleen

Naast verkoop van eigen, overbodig geworden spullen is er voldoende ruimte om een lekker hapje, wat fris of een kopje koffie te kopen. Hamburgers, frikandellen en kroketten zijn bijna vanzelfsprekend, maar ook vis, lekkere kip kerrie, een loempia of bami saté zijn er te vinden.

Vanaf 9.30 uur welkom in Tuinstraat

Kinderen kunnen zich ook prima vermaken tijdens de rommelmarkt en kunnen een mooie glittertattoo laten zetten. Iedereen kan op woensdag 18 juli terecht vanaf 9.30 uur tot 15.30 uur. Uiteraard wordt gehoopt dat het mooie zomerse weer van nu, ook dan aanwezig zal zijn.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam