Arnold Poelman fractieadviseur Stem van Krimpen

Krimpen aan den IJssel – Veertien jaar zat Arnold Poelman in de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel, waarvan zes jaar als fractievoorzitter van ChristenUnie. In 2016 nam hij afscheid van de Krimpense politiek. Nu keert hij terug als fractieadviseur van de grootste lokale partij: Stem van Krimpen.

Van ChristenUnie naar Stem van Krimpen

Na een aantal zeer prettig verlopen gesprekken besloot Poelman om lid te worden van Stem van Krimpen. Tijdens de viering van het 10 jarig bestaan van de partij, werd hij afgelopen vrijdag aan de partijleden voorgesteld en enthousiast ontvangen.
Poelman: “Na een tijdje begon het toch weer te kriebelen; ik wil graag meedenken en meewerken aan een mooie toekomst van onze gemeente. Ik heb in de raad altijd heel prettig samengewerkt met de raadsleden van Stem van Krimpen en heb onlangs toenadering gezocht. Plaatselijke partijen zijn volwassen vertegenwoordigers geworden in lokale gemeenschappen. Ik denk ook dat de invloed van landelijke partijen lokaal steeds kleiner zal worden.”

Adviserende rol voor Poelman

Fractievoorzitter Saskia Oudshoorn: “We zijn enorm blij dat een politiek ‘zwaargewicht’ – want zo wil ik Arnold toch graag noemen – zich aangesproken voelt door onze partij en het programma. Arnold Poelman is een integer, bevlogen en kundig persoon, met oog voor gezamenlijke belangen. Hij gaat ons ondersteunen bij de uitdagingen die voor onze gemeente in het verschiet liggen en ons adviseren over de te volgen korte en vooral lange termijn strategie. We verwelkomen Arnold met open armen en we hebben veel zin in de samenwerking.”
Poelman: “Hun moderne manier van politiek bedrijven bevalt mij en bij die club wil ik horen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Stikstof bedreiging voor ecosysteem duinen

Juist nu genieten we van de natuur, ook van de Nederlandse duinen. En dat willen we blijven doen. Het is daarom...

Jaarverslag Huis voor Klokkenluiders

Het jaar 2019 stond bij het Huis voor Klokkenluiders in het teken van bouwen aan de toekomst. Een jaar waarin naast het...

Zwerfafval tegengaan met extra maatregelen

Baarn - In deze tijden waarin mensen meer thuis zitten, zien afvalinzamelaars dat de hoeveelheid huishoudelijk afval toeneemt. Ook zien gemeentes...

Sky of Hope WO2- en Vliegeniersmuseum weer open

Vuren - Maandag 1 juni a.s. zal het Sky of Hope WO2- en Vliegeniersmuseum de deuren weer openen (gevestigd in fort...

Ouderkerker opgepakt in zaak internationale drugssmokkel

Ouderkerk aan den IJssel - Onlangs vond er een inval plaats van de politie bij een groot huis aan de Kerkweg...