Bom onder coalitievorming Krimpen: Saskia Bijl-Van Schooten stapt uit Leefbaar Krimpen

Saskia Bijl
Saskia Bijl-Van Schouten stapt uit Leefbaar Krimpen - Foto: Facebook

Krimpen aan den IJssel – Terwijl de formatie van de nieuwe coalitie net een aanvang heeft genomen, laat Leefbaar Krimpens nieuwste troef, Saskia Bijl-Van Schooten, de partij en richt samen met iemand anders een nieuwe lokale, politieke partij op.

Eigen partij, samen met Sethi Plaisier

Rond 22.30 uur schreef zij op haar Facebook-pagina het volgende bericht:

“Sinds 28 mei 2018 heeft Krimpen aan den IJssel een nieuwe partij: “Krimpens Belang”. Sethi Plaisier en Saskia Bijl – van Schooten zijn de oprichters. Zij splitsen zich noodgedwongen af van Leefbaar Krimpen.

Wij realiseren ons dat deze keuze stof zal doen opwaaien. Daarom hebben we er ook erg goed over nagedacht. De ervaringen van de achterliggende periode zijn voor ons zodanig dat wij uiteindelijk geen andere keuze konden maken dan nu samen als nieuwe partij verder te gaan. Uit respect voor anderen willen we daar verder niet op ingaan.
Vooral geldt dat we als duo met veel energie en frisse zin aan de slag gaan. De komende periode zal dat blijken. We hebben het belang van Krimpen hoog in het vaandel staan en zullen recht doen aan het in ons gestelde vertrouwen.”

@ Regio Online

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam