Glasvezel in Zuid-Holland Midden, het is nu of nooit!

inhaalslag, zuid-holland

De bewoners uit het buitengebied van Zuid-Holland Midden hebben nog tot aanstaande maandag om zich bij één van de zes deelnemende dienstaanbieders aan te melden. Op 17 december wordt er namelijk gekeken of 50% van de in aanmerking komende adressen zich heeft aangemeld. Alleen dan wordt er volgend jaar gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk. Het is nu of nooit voor het buitengebied van Zuid-Holland Midden!

Met de mogelijke komst van glasvezel is het buitengebied voorbereid op de digitale toekomst. De maatschappij verandert en (snel) internet gaat een steeds grotere rol spelen. Denk aan zorg op afstand, online onderwijs, thuiswerken, slimme apparaten, online shoppen en online overheidsdiensten. Dit vraagt veel van onze internetverbinding.

Glasvezel buitenaf
Al 125.000 adressen in Nederland beschikken over glasvezel van Glasvezel buitenaf. Dat is een derde van het buitengebied van heel Nederland. Glasvezel buitenaf is actief in negen provincies en heeft als doel het buitengebied van Nederland te voorzien van glasvezel.

Aanmelden
Aanmelden kan op verschillende manieren; rechtstreeks bij een van de dienstaanbieders of bij een lokale verkoper in de buurt. Dit kan ook via de website van Glasvezel buitenaf (Deelgebied: Zuid-Holland Midden) en de websites van de deelnemende dienstaanbieders.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam