Hondenschool opent hondenspeeltuin in Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek – Ondanks het uitgebreide losloopgebied voor honden rondom Krimpen aan de Lek, blijkt er behoefte te zijn aan een omheinde plek. Een plek zoals een hondenspeeltuin, waar honden lekker hun energie kwijt kunnen of samen met andere honden kunnen spelen. Vanaf heden kunnen hondenbaasjes daarvoor terecht op het terrein van de hondenschool van Stichting Hondenbemiddeling Een Eigen Hok.

Even helemaal los kunnen

Naast de hondentrainingen, wil de stichting ook voorzien in de behoefte van baasjes hun hond even los te kunnen laten gaan op een veilige manier. Zonder riem kunnen zij hun energie pas echt kwijt en is spelen met andere honden ook veel makkelijker. Zeker als de hond om allerlei redenen normaal niet los kan lopen. Het terrein van de stichting bestaat uit drie velden, gescheiden door hekken en omheind door sloten. Er is dus de mogelijkheid om honden eventueel apart te laten spelen. Of honden met verschillende grootte en/of energie bij elkaar te zetten. Er is een terras waar hondenbaasjes kunnen zitten en koffie of thee kunnen kopen. Aan de kinderen is ook gedacht, er is een speeltuintje voor kleine kinderen.

Openingstijden

De hondenspeeltuin is momenteel alleen geopend op zaterdag van 12.00 uur tot 15.00 uur.
Maar wilt u op een ander tijdstip met uw hond, of met een groepje, gebruik maken van het terrein, dan kunt u daarvoor een afspraak maken via info@eeneigenhok.nl
Vanaf 3 april 2019 kunt u ook op de woensdagmiddag terecht van 14.00 uur tot 19.00 uur.
Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig om toezicht te houden, maar u bent verantwoordelijk voor uw eigen hond(en).

Meer informatie kunt u vinden op www.eeneigenhok.nl

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam