Koninklijke onderscheiding en kristallen Roemers in Krimpen uitgereikt

Uitreiking Kristallen Roemers in Krimpen aan den IJssel door burgemeester Martijn Vroom - Foto: © John Wijntjes

Krimpen aan den IJssel – Op zaterdag 13 oktober heeft burgemeester Martijn Vroom een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mevrouw H. van Campen-de Haij. Zijne Majesteit de Koning heeft mevrouw Van Campen-de Haij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding is samen met 5 kristallen Roemers uitgereikt tijdens de bijeenkomst ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Kerkkoor Krimpen.

Kerkkoor

Mevrouw H. van Campen-de Haij heeft de Koninklijke Onderscheiding ontvangen voor haar inzet als lid en voorzitter van Kerkkoor Krimpen. Ook is mevrouw van 1987 tot 2000 vrijwilliger en voorzitter geweest van Christelijke Jongerenvereniging YMCA. Mevrouw Van Campen-de Haij is sinds 2012 vrijwilliger bij PKN Krimpen.

Mevrouw Van Campen-de Haij heeft zojuist een Koninklijke Onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Martijn Vroom – Foto: © John Wijntjes

Kristallen roemers

Op zaterdag 13 oktober heeft Martijn Vroom tijdens dezelfde bijeenkomst vijf kristallen roemers uitgereikt. De heer N. van Campen, mevrouw H. van Campen-de Haij, mevrouw A. van der Blom-Goudriaan, mevrouw A. Loeve-de Jong en mevrouw F. de Witte-Slappendel hebben de gemeentelijke onderscheiding ontvangen omdat zij 50 jaar lid zijn van het Kerkkoor Krimpen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam