Schaatspret op ijsbaan van Ammerstol

Ammerstol
Foto: Jeffrey Groen - © Regio Online

Ammerstol – Vandaag was het een perfecte winterdag voor schaatsliefhebbers uit de omgeving. Vrieskou in combinatie met een winters zonnetje en een bijna kraakheldere lucht. In Ammerstol konden in in ieder geval de schaatsen uit het vet gehaald worden. Zelfs de NOS kwam er live verslag van doen.

IJsclub Vooruitgang

IJsclub Vooruitgang had haar ijsbaan in ieder geval prima geprepareerd en er voor gezorgd dat er volop geschaatst kon worden. Rond 10.30 uur was de drukte al enorm. Zeker 250 mensen, jong en oud, hadden de ijzers ondergebonden en waren hun rondjes op het ijs aan het rijden.

Foto’s: Jeffrey Groen – © Regio Online

Gezellige sfeer

In het ochtendjournaal had de NOS al aangekondigd live verslag te doen op Facebook vanaf de ijsbaan in Ammerstol. Dat zal zeker geholpen hebben bij de aantrekkingskracht naar het Ammerstolse ijs. Naast enorme drukte, was vooral de goede sfeer opvallend. Ondanks de kou, waren er vooral lachende gezichten te zien. Soms met een rode blos op de wangen, een tongetje uit de mond hier en daar, of de tevreden blik van de ervaren schaatsers.

Prachtig ijs

De ijsbaan van IJsclub Vooruitgang lag er in ieder geval prachtig bij. Door de mooie indeling van de baan, konden er kleinere en grotere ronden worden gereden. In de kantine werd volop gewerkt om voor koek-en-zopie te zorgen. Ongetwijfeld zullen vele schaatsliefhebbers zich vandaag uitstekend vermaakt hebben en vanavond moe, maar voldaan, onder de warme wol kruipen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam