Slippende automobilist: “Ik heb veel geluk gehad!”

Krimpen aan de Lek – Rond 12.00 uur vond er een bizar, éénzijdig ongeval plaats vlak voor de rotonde van de N210 nabij de Breekade richting Krimpen aan de Lek. In onderstaand interview beseft de slippende bestuurder Michael Verwaal uit Lekkerkerk, dat hij veel geluk heeft gehad.

Hij kwam met zijn auto uit de richting van Krimpen aan de Lek. Met een snelheid van ca. 60 km per uur raakte hij in een flauwe bocht voor de rotonde plotseling in een slip. Zijn auto draaide hierbij achterstevoren en gleed over de andere weghelft tegen een lantaarnpaal aan. Hierdoor draaide de auto opnieuw om en kwam in de berm tot stilstand, met het linker achterwiel net boven de sloot.

De auto raakte hierbij zwaar beschadigd en lijkt als total loss afgeschreven te kunnen worden. Gelukkig kwam Michael er zelf zonder kleerscheuren vanaf. De lantaarnpaal had minder geluk. De paal was geknakt en de lantaarn kap was zo hard naar beneden gevallen, dat deze rechtstandig in de grond bleef staan.

Aanwezige agent Jaap Vermeulen laat in een interview weten dat het hier om een onverklaarbaar ongeval gaat, waarbij waarschijnlijk een nat wegdek de oorzaak kan zijn.

Interview met bestuurder Michael Verwaal

Video © Regio Online: Camera – Jeffrey Groen, Verslag – Egbert van den Bosch

Interview met dienstdoende agent, Jaap Vermeulen

Video © Regio Online: Camera – Jeffrey Groen, Verslag – Egbert van den Bosch

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam