Verkoop nieuwbouw Molenweide online

Krimpen aan de Lek – Donderdag start de verkoop van de huizen op de nieuwbouw Molenweide in krimpen aan de Lek. In deze laatste fase van de Molenweide worden 42 woningen gebouwd. De te bouwen woningen zijn van verschillende type en prijsklassen. Omdat er vanwege het corona-virus momenteel geen fysieke start gemaakt kan worden van de verkoop, heeft de projectontwikkelaar Janssen de Jong besloten om de verkoop online te gaan doen.

De woningen op de molenweide zullen gasloos en duurzaam worden gebouwd.
Donderdag 9 april om 12.00 uur wordt de verkoopinformatie van de woningen online gezet, maakt de projectontwikkelaar vandaag bekend.

Laatste fase woningen

Een deel van de Molenweide is inmiddels al bebouwd en bewoond.
De woningen die in deze laatste fase worden gebouwd, komen in vijf types. Zo komen er twee-onder-een-kapwoningen, een rijwoningen van 5,40 meter breed en een rijwoningen van 5,70 meter breed met een architectuurstijl die traditioneel en tijdloos is.

Verkoop nieuwbouw Molenweide online
Een deel van de Molenweide is al klaar en bewoond. Foto: © Joke Rietveld – Regio Online

Vanaf donderdag kan er via de website van de projectontwikkelaar ingeschreven worden.
Wie intresse heeft in een woning, kan het bouwnummer invullen. Dit is mogelijk tot 23 april 23.59 uur.

Het woningbouwplan Molenweide in Krimpen aan de Lek is in verschillende fases ontwikkeld en gebouwd. Het plan bestaat uit 102 woningen. Daar komen in Fase C en D nog 42 woningen bij. De verkoop daar van wordt donderdag gestart. De nieuwbouw wordt in eenzelfde traditionele bouwstijl gebouwd als de andere nieuwbouw in het dorp. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de inrichting van het openbaar gebied wat om de huizen ligt. Zo ligt er een waterpartij wat verbonden gaat worden met het centrum wordt verlengt. Ook voor de kinderen zijn speelmogelijkheden. Er komt ook veel groen in de wijk, zoals verschillende bomen en struiken.

Voor QuaWonen heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling in dit plan 27 turnkey koopgarant- en sociale huurwoningen gerealiseerd. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Van Liempd nieuwe directeur Pieter Vermeulen Museum en BRAK!

Velsen - Erwin van Liempd wordt de nieuwe directeur-bestuurder van BRAK! Science Center Kust en Klimaat en directeur van het Pieter...

Standbeeld voor Redo

Gorinchem - "Standbeeld voor Redo" was de titel van een brief van enkele stadsgenoten aan de burgemeester. Zij vroegen aandacht voor...

Hoogste zonnebloem in Dordrecht wedstrijd

Dordrecht -De gemeente Dordrecht organiseert deze zomer de wedstrijd ‘Heb jij de hoogste zonnebloem van Dordrecht?’. Zonnebloemen zorgen niet alleen voor...

Capellenaren positief over het leven in hun gemeente

Capelle aan den IJssel – Inwoners van Capelle aan den IJssel zijn tevreden over hun leven in de gemeente en in...

Expositie 34 in Galerie Alphen Art

Alphen aan den Rijn - Op zaterdag 30 mei opent de 34e expositie in Galerie Alphen Art in De Aarhof. Ook...