Home Regio Krimpenerwaard Verrassende metamorfose bij B 4 You

Verrassende metamorfose bij B 4 You

Krimpen aan den IJssel – Op 11 maart kon je op de Facebookpagina van B 4 You een metamorfose winnen. Vorig jaar was er al iemand de gelukkige om een totale verandering te ondergaan tijdens de open dag. Onder het bericht kon je iemand, of jezelf opgeven die een metamorfose verdiende. Omdat ondergetekende in Mei gaat trouwen, had deze reporter zich hoopvol opgegeven. Niet verwachtend te winnen.

B 4 You

Echter werd ik op 16 maart getagd in een bericht en bleek deze aanstaande bruid de metamorfose te hebben gewonnen. Er werd dan ook vol spanning uit gekeken naar vandaag. Om 11.30 uur arriveerde ondergetekende bij het gebouw van B 4 You.
B 4 You staat voor Beauty, Body, Balance & Beyond en ze zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel.

Bij deze Beauty dames gaat het vooral om klantgerichtheid en bieden zij verschillende diensten. Zo kun je er naar de zonnestudio, slenderen, je nagels, make-up en je haar laten doen, en o.a. Terecht voor waxen en massage. Dit alles in een gezellig, rustgevende ingerichte omgeving met verschillende afdelingen.

De verandering

Ik kreeg een warm welkom en mocht meteen plaats nemen in de kappersstoel van kapsalon Jika, waar Ingrid van Kooten, de eigenaar van de kapsalon mij ontving. Er werd even overlegt wat ik absoluut niet zou willen en wat ik dan leuk zou vinden. “Toch wel een stuk dood haar er af en een mooi kleurtje er in”, was de conclusie. “Misschien met wat highlights er in”. Nadat de kleur was gekozen ging deskundig de verfkwast door het haar en werden wat folies met de highlights gezet.
Na een heerlijk kopje koffie, mocht ik tijdens het intrekken plaats nemen op de stoel bij Barbera van der Wolf, de allround schoonheidsspecialiste. Zij ging de nagels voorzien van een mooi kleurtje. Het was lastig om uit als de mooie kleuren te kiezen, maar uiteindelijk werd het een cyclaam achtige kleur. Een kleur die prachtig bij de huidskleur past. De nagels werden gevijld, de nagelriemen verzorgt en de nagels werden voorzien van verschillende lagen lak.

Toen de nagels klaar waren, ging Ingrid verder met het haar. Terwijl mij een heerlijke lunch werd voorgezet. Het haar werd uitgespoeld met heerlijk warm water. Vervolgens ging de schaar er in. Dat was even slikken, maar het haar knapte er zienderogen van op. Om het nog mooier te maken, werd het haar nog even goed geföhnd.

In de spiegel zag ik een heel andere vrouw verschijnen. Ik mocht nog even met Barbera mee voor een mooie make-up. Niet te opvallend, want ik gebruik nooit veel make-up. Maar met een mooi resultaat. Er wordt gebruik gemaakt van minerale make-up zonder chemicaliën en andere onnatuurlijke ingrediënten. Deze make-up verzorgt en beschermt en is uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Het resultaat zag er heel natuurlijk uit.

Verrast door deze zeer geslaagde metamorfose bleef ik maar in de spiegel staren, wat een verandering!


Voor informatie over B 4 You kunt u terecht op www.b4you.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Kinderburgemeester en kinderambassadeurs voor Zwijndrecht

Sophie van der Walle, uit groep 6 van KC Impuls, ontving op donderdag 2 april een telefoontje van burgemeester Hein van der...

Oproep gemeenten: ga er niet op uit dit weekend!

Nederland - Het is inmiddels de (tijdelijke) nieuwe realiteit geworden, dat wij ons aan moeten passen om verspreiding van het Coronavirus...

Nica Bol helpt met BijlesBol scholieren online naar de eindstreep

Nederland - Scholieren van groep 1 tot en met Gymnasium 6 kunnen vanaf nu terecht bij BijlesBol voor online bijles en...

Opening COVID Opvangcentrum Bergambacht

Krimpenerwaard - Nederland staat voor de uitdagende opdracht om de uitbraak van het coronavirus het hoofd te bieden. Om besmetting en verdere...

Stroopwafels voor kanjers in Capelle

Capelle aan den ijssel - Als je het nieuws van dit moment veel volgt, maakt dat best wel eens somber. Maar...