Winkelcentrum Crimpenhof verliest naam

crimpenhof
© Regio online. Fotograaf: Richard Luthart

Krimpen aan den IJssel – Geen winkelcentrum zit er op te wachten om zijn naam te verliezen, ook niet winkelcentrum Crimpenhof, Gelukkig heeft het in dit geval niets te maken met de reputatie van het centrum, maar alles met de Westerstorm.

© Regio online. Fotograaf: Richard Luthart

‘Geplet alfabet’

Aan de kant bij het gemeentehuis was al een deel van een balk onder de letters naar beneden gekomen, maar bij de hoofdingang was het hele ‘alfabet’ naar beneden komen zeilen. Er hangt letterlijk geen punt meer aan de muur. Overigens is het geheel niet echt geplet, maar waarschijnlijk door tijdig ingrijpen naar beneden gehaald toen de letters al scheef hingen. Dit om te voorkomen dat het winkelend publiek gevaar zou lopen.

 

 

© Regio online. Fotograaf: Richard Luthart

Kaal gezicht Crimpenhof

Het is wel een gezicht nu het winkelcentrum Crimpenhof zijn letters mist. Ongetwijfeld zal er snel gewerkt worden aan het herstel, als de storm eenmaal is gaan liggen. Voorlopig liggen de letters nu zelf, op de vloer binnenin het winkelcentrum. Toch nog een mooi welkom, maar wel eentje waar je snel over kunt struikelen. Vandaar dat een deel is afgezet met lint.

© Regio online. Fotograaf: Richard Luthart

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam