Woning gesloten in Schoonhoven vanwege drugsoverlast

drugsoverlast
OpenClipart-Vectors / Pixabay

Schoonhoven – Vanochtend heeft burgemeester Roel Cazemier op grond van de Opiumwet een woning aan Plateelplaats voor drie maanden gesloten. Er was sprake van herhaaldelijke drugsoverlast.

Burgemeester Cazemier: “Door een gezamenlijk optreden van politie, woningcorporatie QuaWonen en gemeente Krimpenerwaard is de betreffende woning gesloten. Voor het handelen in drugs is er geen ruimte in de Krimpenerwaard. Met elkaar pakken we de drugsoverlast stevig aan!”

Er is een convenant opgesteld waarin afspraken staan om (drugs)overlast te voorkomen en aan te pakken. Het uitwisselen van persoonsgegevens van overlastgevende personen gaat hierdoor sneller en makkelijker. Dit bevordert een effectieve aanpak. Zo kan de burgemeester bij (drugs)overlast makkelijker een woning sluiten.

Verdachte situaties melden?

“Veiligheid maken we met zijn allen!” Ervaart u overlast of ziet u een verdachte situatie? U kunt dit melden via het landelijke meldnummer van de politie: 0900-8844. U kunt ook een melding doen bij uw wijkagent. Liever anoniem een melding doen? Dat kan bij Meld Misdaad Anoniem via het gratis telefoonnummer 0800-7000.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam