Joris’ Kerstboom staat dit jaar op de Zijl in Dokkum

0
185
Joris’
Foto: Joris Linzen met het programma Joris' Kerstboom - © KRO-NCRV

Dokkum – Dit jaar staat Joris’ Kerstboom in Dokkum. In het programma van de KRO-NCRV is de kerstboom een ontmoetingsplaats voor mensen die als antwoord op de vraag ‘Voor wie heb jij een kerstgedachte?’ een foto in een kerstboom komen hangen.

Joris’ Kerstboom op meer plaatsen

Het programma Joris’ Kerstboom laat mensen stilstaan bij een bijzondere levensgebeurtenis en biedt een plek om bijzondere verhalen te delen. Naast Dokkum staat Joris’ Kerstboom ook in ‘s-Hertogenbosch, Deventer, Emmen, Leiden, Leerdam en Apeldoorn.

Inmiddels een traditie

Joris Linssen: ‘Er begint een traditie te ontstaan rondom Joris’ Kerstboom. In steeds meer steden kun je een foto van iemand die veel voor je betekent in een Joris’ Kerstboom hangen. Dit jaar kan dat – naast de zeven steden – zelfs ook in tientallen bibliotheken. Elk jaar wordt dit fenomeen groter en ik merk dat het echt in een behoefte voorziet.

Kerstgedachte online bij KRO-NCRV

Mensen zijn op zoek naar warmte en contact, zeker in deze tijd van het
jaar. Joris’ Kerstboom is een ontmoetingsplaats vol liefde en saamhorigheid’. Dit jaar biedt KRO-NCRV de mogelijkheid om online een kerstgedachte voor een dierbare achter te laten via www.joriskerstboom.nl.

Joris Kerstboom is te zien op zondag 24 december rond 21.15 uur op NPO 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here