Tweelingdorp neemt deel groenonderhoud over van gemeente

groenonderhoud
Frank Vening (De 4 Elementen), Gerrit J. van Dijk (Landscaping Design Pagenberg), Jan-Peter de Vries (Loonbedrijf Plantinga), Nanning Wouda (Dorpsraad), Christiaan van der Molen (Dorpsraad), Steven Veenstra (Kloostertuin Hoveniers) Fotograaf: Dimitri Steinmeier

Gerkesklooster-Stroobos – De Dorpsraad van Gerkesklooster-Stroobos neemt
samen met vier plaatselijke ondernemers het groenonderhoud over van de gemeente Achtkarspelen. De 5 partijen hebben hiervoor woensdag 4 april het contract ondertekend. Het contract heeft de duur van één jaar.

De gemeente Achtkarspelen en de dorpsraad waren in een eerder stadium al overeengekomen dat de dorpsraad het basisgroenonderhoud van de gemeente zou overnemen. Het gaat hierbij om maaien, plantsoenen schoffelen en het snoeien van heggen.

De dorpsraad wil ervoor waken dat het onderhoud op professioneel niveau gepleegd wordt en heeft op haar beurt een contract afgesloten met vier lokale ondernemers op het gebied van groenonderhoud; Loonbedrijf Plantinga, Kloostertuin Hoveniers, De 4 Elementen en
Landscaping Design Pagenberg. Daarnaast wil de dorpsraad het komende jaar samen met de inwoners brainstormen hoe we samen meer kleur en fleur in de straten kunnen realiseren.

Op deze manier zorgt het dorp gezamenlijk voor een betere leefbaarheid, welzijn en veiligheid van de inwoners van Gerkesklooster-Stroobos.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam