Handen uit de mouwen steken op de Natuurwerkdag

handen uit de mouwen

Oegstgeest – Samen de handen uit de mouwen steken kan op zaterdag 2 november tijdens de Natuurwerkdag. Het Zuid-Hollands Landschap werkt op deze grootste vrijwilligersdag in het groen in Polders Poelgeest in Oegstgeest en zoekt vrijwilligers die daarbij willen helpen. Van 09.00 uur tot 15.00 uur gaan we aan de slag.

Polders Poelgeest

Polders Poelgeest is een open waterrijk gebied onder de rook van Leiden dat recent als natuurgebied is ingericht. Het terrein biedt talloze vogels eet-, rust-, en broedgelegenheid. Kortom een vogelparadijs.

Natuurwerkdag

Op de Natuurwerkdag gaan de handen uit de mouwen en snoeien we bomen met een pistoolzaag en zetten we bomen af met de handzaag. De werkzaamheden zijn niet speciaal geschikt voor kinderen, maar ze kunnen altijd meehelpen met takken slepen. Deze dag is ook geschikt voor een maatschappelijke stage. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

Aanmelden Natuurwerkdag

Wil je meehelpen in Polders Poelgeest tijdens de Natuurwerkdag op zaterdag 2 november, meld je dan aan via www.zhl.nl/natuurwerkdag

Over het Zuid-Hollands Landschap

Duinen, bossen, boerderijen, boomgaarden, weilanden, waterjungles, molens en monumenten. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap zorgt sinds 1934 voor groene schatten in onze provincie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen van de natuur kan genieten. Met steun van zo’n 50.000 gezinnen en veel vrijwilligers werken we hard aan meer natuur, want in Zuid-Holland is slechts 6% beschermde natuur. Meer weten over ons werk, onze routes en excursies? Kijk op zuidhollandslandschap.nl.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam