Ivy Tagoe is de 20.000ste bezoekster van Zwembad Haasbroek dit jaar

Haasbroek

Zoeterwoude – Op woensdag 1 augustus 2018 heeft Zwembad Haasbroek de 20.000ste bezoeker van dit seizoen ontvangen. De achtjarige Zoeterwoudse Ivy Tagoe was de gelukkige en kreeg naast bloemen voor haar moeder een 10 badenkaart overhandigd door zwembadmanager Joop Harland.

 

Het seizoen 2018 is geweldig! Het aantal bezoekers dat normaal gesproken in het gehele seizoen de drempel passeert is nu al bijna gehaald. Dit terwijl het zwembad nog ruim een maand dagelijks geopend is.

 

De gemeente Zoeterwoude is een groot voorstander van het openhouden van openluchtbad Haasbroek. Als recreatievoorziening maar ook als een belangrijke ontmoetingsplek voor de Zoeterwoudse jeugd.  Ook is het gedurende 4 maanden in het jaar een belangrijke voorziening om onze inwoners te laten bewegen. Velen komen dagelijks hun baantjes zwemmen.

 

Ook steeds meer niet Zoeterwoudenaren weten Zwembad Haasbroek te vinden. Veel openluchtbaden zijn immers gesloten, maar ook de gemoedelijk sfeer in zwembad Haasbroek maakt dat men graag naar dit zwembad komt.

 

Zwembad Haasbroek aan de Nieuweweg 4 is nog tot en met zondag 2 september a.s. dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Doordeweeks tot en met 20.00 uur en in het weekend tot en met 17.30 uur. Het seizoen wordt op zondag 9 september om 12.00 uur afgesloten met het populaire hondenzwemmen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam