N207: werkzaamheden en nachtafsluiting Vriezenweg

onderhoud,Leimuiden,kruising, Brugweg, n207,onderhoud
Foto: © Wesley Weijers - Regio Online

Rijnsaterwoude – De Vriezenweg is vanaf maandag 7 mei 20.00 uur tot en met dinsdag 8 mei 2018 06.00 uur gestremd voor doorgaand verkeer. De provincie Zuid-Holland brengt tijdens deze nachtafsluiting onder andere belijning aan ter hoogte van de rotonde Vriezenweg. Daarnaast wordt er gewerkt aan de aansluitingen met de rotonde.

Afsluiting

 

Vanaf de rotonde (N207) is het niet mogelijk af te slaan richting Rijnsaterwoude. De Vriezenweg is vanaf de rotonde gestremd tot aan de kruising met de Herenweg/Willem van de Veldenweg. Daarnaast is het ook niet mogelijk om vanaf de rotonde richting Nieuwveen te rijden. De Vriezenweg is vanaf de rotonde gestremd tot aan de kruising met Generaal van Merleweg. De N207 blijft tijdens de nachtafsluiting bereikbaar voor doorgaand verkeer. Houdt u wel rekening met mogelijke hinder in verband met in- en uitvoegend werkverkeer. Daarnaast moet het doorgaande verkeer op de N207 gebruikmaken van de buitenste rijbanen op de rotonde.

Nachtafsluitingen N207

Op en rond de N207 tussen Leimuiden en Rijnsaterwoude vinden in mei en juni 2018 enkele nachtafsluitingen plaats. De provincie Zuid-Holland werkt aan de N207 om de doorstroming van het verkeer in het gebied te bevorderen.

De laatste hand wordt gelegd aan de rijbaan tussen Rijnsaterwoude en Leimuiden en daarnaast is de nieuwe brug over de Leidsevaart in aanbouw. Naar verwachting is het werk aan de N207 halverwege juni 2018 volledig gereed.

Waar gewerkt wordt, is overlast

Tijdens de werkzaamheden streven we ernaar u zo volledig mogelijk te informeren om de hinder te beperken.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam