Rotonde Veenderveld officieel geopend

officieel geopend
Op de foto Wethouder Herman Haarman, Michel van der Voet van Bovo Tours / Parkmanagement Veenderveld, Joor Wijsman van tankstation Esso / Parkmanagement Veenderveld, Gerard Geuke en Roel van der Plas van de gemeente, Dick Klein van Klein Hoveniers en Ronald de Bruijn van de Provincie Zuid-Holland.

Kaag en Braassen – Inwoners en passanten hebben de prachtige rotonde bij het Veenderveld al weer enige tijd kunnen bewonderen, maar op 24 mei werd de rotonde officieel geopend.

Wethouder Herman Haarman benadrukte de prachtige samenwerking tussen Rijkswaterstaat, de Provincie Zuid-Holland en de betrokken ondernemers. Geweldig dat de rotonde op deze wijze tot stand gekomen is. Dat had niet mogelijk geweest zonder de inbreng van de organisaties op en rond het Veenderveld. Grote dank dan ook aan het Parkmanagement, dat bedrijven wist te overtuigen om een tulp te adopteren, en aan Klein Hoveniers voor hun enorme creativiteit en kwaliteit.

officieel geopend

Ontwerpwedstrijd

Parkmanagement Veenderveld en gemeente Kaag en Braassem vonden dat een opknapbeurt van de rotonde wel noodzakelijk was. Daarom was er een ontwerpwedstrijd uit gezet onder bedrijven. Deze bedrijven zouden gericht moeten zijn op het ontwerpen van openbare groenvoorzieningen. Het mooiste ontwerp is gerealiseerd. Het winnende ontwerp nodigt uit om de gemeente in te rijden en is goed ontvangen door de bewoners van Kaag en Braassem.

 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam