Schietvereniging Blijf Voor ’t Land reikt prijzen uit aan winnaars

schietvereniging

Noordwijk – Op vrijdag 1 februari zijn er tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van Schietvereniging Blijf Voor ‘t land prijzen uitgereikt aan de interne competitiewinnaars.

Vuurwapens

“Wij hebben een actieve interne competitie” aldus Joost van Rooij, Voorzitter van de Schietvereniging. “De competitie wordt tijdens het kalenderjaar geschoten en bestaat uit 30 schietbeurten elk met twee kaarten. De punten van alle schietbeurten worden bij  elkaar opgeteld. Er zijn verschillende disciplines die we hier kunnen schieten: pistool, karabijn en geweer. We schieten dit van verschillende afstanden: 10, 12 en 25 meter. Voor elke discipline en afstand is er een wisselbeker.”

Handboog

Dit jaar is er voor het eerst ook een wisselbeker voor de jeugdafdeling van de Handboog vereniging. Joost van Rooij: “Door de inzet van onze vrijwilligers is de handboogvereniging heel actief en is er veel groei bij de jeugdleden. De handboogvereniging doet mee met de sportinitiatieven “Sjors Sportief” en “Friends United”. Deze organisaties organiseren sportactiviteiten voor kinderen. Zij kunnen op die manier kennis maken met verschillende sporten. Het is voor de jeugd erg leuk om boog te schieten. Het is een combinatie van concentratie en ontspanning”

schietvereniging

Schietvereniging

Schietvereniging Blijf Voor ’t Land zit in Noordwijk aan de Johanna van Hoornstraat. De vereniging heeft op dit moment ruim 110 leden. Het schieten met lucht- en vuurwapens is op dinsdag en vrijdagavond van 19:30 uur. Elke donderdagavond vanaf 19:30 uur wordt er boog geschoten.

Informatie

Kijk voor meer informatie op www.blijfvoortland.nl

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam