Voor én achter de schermen bij Beheer – fototentoonstelling in stadhuis geopend

stadhuis

Leiden – Dinsdagmiddag 10 juli opende Frederik Zevenbergen, vice-voorzitter van de Leidse gemeenteraad, de tentoonstelling Beheer in beeld. 34 foto’s van JP Witteman tonen het werk voor én achter de schermen van Cluster Beheer. De fototentoonstelling is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van het stadhuis.

De zomervakantie breekt aan en dat betekent voor veel mensen vakantie of extra vrije tijd. Voor de 360 medewerkers van Beheer gaat het werk onverminderd door. Hun taak is om samen met onder meer aannemers en DZB de stad schoon, heel en veilig te houden. Een deel van het werk springt meteen in het oog zoals het vegen, onderhoud van groen en de afvalinzameling. Maar er gebeurt nog veel meer om de stad schoon, heel en veilig te houden. Denk aan het onderhoud van wegen en bruggen, riolen en waterkanten, speelplekken en straatlantaarns.

Een greep uit JP’s fotoreportage

Cluster Beheer heeft fotograaf JP Witteman gevraagd de werkzaamheden én de medewerkers in beeld te brengen. De tentoonstelling Beheer in beeld is een greep uit zijn fotoreportage, en geeft bezoekers een idee van het werk van Beheer, maar laat ook de inzet, het vakmanschap en de liefde voor het vak en de stad zien.

Bezoeken Beheer in beeld

De fototentoonstelling is de hele zomer te bezoeken in de hal van het stadhuis. De toegang is gratis en de openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur; op donderdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur en op zaterdagochtend tussen 9.00 en 13.00 uur.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam