Infomiddag bouw en uitbreiding Nieuwe Nor

De Nieuwe Nor en Studio 54 - Foto: Facebook.com

Heerlen – Op vrijdag 31 augustus van 15.00 tot 17.00 uur is er een infomiddag over de bouw en verbouwing van de Nieuwe Nor en de bouwplannen van Weller op de plek van Sporthuis Diana.

Studio 54

Het voormalige Studio 54 en het Kegelpaleis worden naar verwachting in het najaar gesloopt, met als doel om de Nieuwe Nor te verbouwen en uit te breiden met een zaal voor 600-700 bezoekers. Gemeente Heerlen werkt in dit project samen met stichting Nieuwe Nor en IBA Parkstad. Deze zijn alle drie vertegenwoordigd op de infomarkt met veel beeldmateriaal.

Uitbreiding Nieuwe Nor

Met de uitbreiding van de Nieuwe Nor wordt een van de ambities, zoals benoemd in het Bidboek Urban Heerlen, waar gemaakt. Deze uitbreiding wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van IBA Parkstad en Provincie Limburg.

Sporthuis Diana

En er staat nog meer te gebeuren in de Pancratiusstraat! Woningcorporatie Weller heeft plannen om nieuwe appartementen te bouwen op de plek van Sporthuis Diana. Ook Weller is op de infomiddag om u te informeren over de bouwplannen en voor vragen. Al met al kunt u een concreet idee krijgen van het toekomstige straatbeeld.

Informatie

De infoborden van de informatiemarkt blijven het hele weekend nog te zien onder de poort van de NIEUWE NOR naast het café. Neem gerust even een kijkje!

Dance in Studio 54: de laatste kans

Wie heeft er geen herinneringen aan Studio 54? Op de avonden van 31 augustus tot en met 2 september kunt u nog eens in Studio 54 dansen! Er zullen verschillende DJ’s draaien. Deze avonden worden georganiseerd door de NIEUWE NOR in het kader van het Festival Bovengronds en van het nieuwbouw-project. U krijgt letterlijk een laatste kans om nog eens op die memorabele plek te dansen! Het gebouw wordt naar verwachting in het najaar gesloopt. Kijk voor kaartjes op www.nieuwenor.nl/tags/studio-54#programma.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam