Open Club Klimmen viert aanleg kunstgrasveld

Klimmen – Feest! De eerste mijlpaal is bereikt van de Open Club Klimmen! Het kunstgrasveld is klaar! Om dit te vieren organiseren de toekomstige gebruikers van de Open Club op 27 oktober een leuke en sportieve dag voor jong en oud. Zo kan iedereen alvast ontdekken wat de Open Club Klimmen te bieden heeft!

Van alles te doen

De hele dag zijn er leuke activiteiten zoals, FIFA E-Talents Cup, een combinatie van een FIFA toernooi met skills games op het voetbalveld voor deelnemers tussen 8-18 jaar oud. Daarnaast kan iedereen meedoen aan Walking Football, Tennis, Bootcamp voor alle leeftijden, Fietstocht door het Heuvelland (start- en eindpunt bij het sportcomplex), Jeu de Boules, DJ workshop en Skills Track voor kids (onder begeleiding van FysioCare Klimmen). Deze dag vindt plaats bij Sportcomplex De Schrub Schoolstraat 45 in Klim-men.

Programma

  • Officiële opening en warming up start om 14.00 uur
  • Het activiteitenprogramma start om 14.45 uur tot 17.30 uur
  • Aansluitend om 18.00 uur de wedstrijd oud Roda JC – VV Hellas

Idee achter de Open Club

Idee achter de Open Club Een Open Club is een nieuwe soort ontmoetingsplek die helemaal past in onze tijd. Hier ontmoet je elkaar voor sport, onderwijs, cultuur en zorg. Een gezellige en inspirerende club die niet is weg te denken uit het sociale en maatschappelijke leven van een kern. De Open Club is er voor iedereen. Jong en oud, met of zonder beperking. Een vertrouwde plek in het hart van de gemeenschap.

Betrokkenheid inwoners groot

In Klimmen hebben initiatiefnemers, de gemeente, diverse verenigingen, ondernemers, zorgorganisaties en andere betrokkenen nagedacht over de toekomst van de leefbaarheid in Klimmen. Samen hebben zij de handen ineen geslagen om een Open Club te ontwikkelen voor alle inwoners. In de Open Club Klimmen komt plaats voor bijvoorbeeld individuele sporters en sportverenigingen, voor buurt- en verenigingsactiviteiten, voor zorg, onderwijs en buitenschoolse opvang.

Aangaan van uitdagingen

Een van de belangrijkste drijfveren achter de filosofie van een Open Club is om samen de uitdagingen van deze tijd aan te gaan. We staan voor allerlei uiteenlopende uitdagingen zoals individualisering, vereenzaming, overgewicht en krimp. Zo leidt krimp bijvoorbeeld tot minder leden, minder vrijwilligers en minder geld. Hoe gaan we hier mee om? Door samen te werken! Door verder te kijken dan de grenzen van een vereniging en een open blik, ontstaan unieke verbindingen en succesvolle oplossingen waar iedereen sterker van wordt. Samen een gemeenschap creëren die verbindt, verrijkt en verenigt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Bredase en Zundertse jongeren fiksen ‘hun shit’

Breda/Zundert - Fiks helpt jongeren tussen de 16 en 27 jaar van ‘ik-weet-niet-wat-ik-wil’ naar ‘shit-dit-vind-ik-chill’. Voor een half jaar gaan zij...

Stikstof bedreiging voor ecosysteem duinen

Juist nu genieten we van de natuur, ook van de Nederlandse duinen. En dat willen we blijven doen. Het is daarom...

Jaarverslag Huis voor Klokkenluiders

Het jaar 2019 stond bij het Huis voor Klokkenluiders in het teken van bouwen aan de toekomst. Een jaar waarin naast het...

Zwerfafval tegengaan met extra maatregelen

Baarn - In deze tijden waarin mensen meer thuis zitten, zien afvalinzamelaars dat de hoeveelheid huishoudelijk afval toeneemt. Ook zien gemeentes...

Sky of Hope WO2- en Vliegeniersmuseum weer open

Vuren - Maandag 1 juni a.s. zal het Sky of Hope WO2- en Vliegeniersmuseum de deuren weer openen (gevestigd in fort...