Presentatie definitief ontwerp dorpshart Bocholtz

dorpshart

Bocholtz – Gemeente Simpelveld heeft voor de kern Bocholtz een integraal Dorpsontwikkelingsplan (I-Dop) in de vorm van een Visiedocument en Uitvoeringsprogramma opgesteld. Als onderdeel daarvan is een stedenbouwkundig plan gemaakt voor het gebied Wilhelminastraat, omgeving kerk, Kerkstraat en Dr. Nolensstraat. Met de uitvoering van dat plan wil de gemeente de verblijfskwaliteit en aantrekkelijkheid van het dorpshart versterken.

Wensen

De wensen opgehaald uit het I-Dop traject over onder andere de inrichting openbare ruimte, parkeren, water, groen, routes, zichtlijnen, aantrekkelijke uitstraling en duurzaam materiaalgebruik zijn zoveel mogelijk in het plan verwerkt.

Inloopmiddag

Tijdens een inloopmiddag op 4 januari 2018 is een Voorlopig ontwerp gepresenteerd waarop inwoners, ondernemers en andere betrokkenen hun reactie konden geven. We zijn dankbaar voor de betrokkenheid en blij met de inbreng van iedereen. Uiteraard hebben we, daar waar mogelijk, die inbreng in het plan verwerkt. Het resultaat is een Definitief ontwerp dat in december aan de raad wordt voorgelegd. Met gepaste trots willen wij dat Definitief ontwerp aan u presenteren.

Uitnodiging

Ik nodig iedereen van harte uit voor een inloopmiddag – avond op donderdag 1 november aanstaande in D’r Aowe Kino, Dr. Nolensstraat 9 in Bocholtz.
Tijdens deze middag – avond geven we in twee ronden (dezelfde) presentatie over het Definitief ontwerp. U kunt zelf kiezen welk tijdstip in het programma voor u het beste schikt om kennis te komen nemen van de plannen.

Programma:

16.00 u                      Inloop met koffie / thee

16.30 – 17.00 u          Presentatie stedenbouwkundig plan door bureau Verbeek

17.00 – 17.30 u          Mogelijkheid voor het stellen van vragen

19.00 – 19.30 u          Presentatie stedenbouwkundig plan door bureau Verbeek

19.30 – 20.00 u          Mogelijkheid voor het stellen van vragen

20.30 u                      Einde programma

Graag ontvangen wij u op de inloopmiddag – avond. U bent van harte welkom.

Wethouder Wiel Schleijpen, Gemeente Simpelveld

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam