Impact Brexit op Zeeuwse midden- en kleinbedrijf

midden- en kleinbedrijf

Middelburg – De naderende Brexit heeft een grote impact op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die zaken doen met het Verenigd Koninkrijk. Maar de Brexit biedt ook kansen. De Provincie Zeeland organiseert een bijeenkomst om ondernemers hierover te informeren om zich goed voor te kunnen bereiden.

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 26 november in hotel Van der Valk, Paukenweg 3 in Middelburg, vanaf 17:30 uur. Tijdens de bijeenkomst praten Tweede Kamerlid en Brexitrapporateur Kees Verhoeven, adviseur Ondernemersondersteuning Buitenland en projectleider Brexit Impact Scan Marc Groothuijse en Zeeuwse ondernemers aanwezigen bij over hoe Brexit het midden- en kleinbedrijf kan raken en wat ondernemers nu al kunnen doen om kansen te benutten en risico’s te ondervangen.

Programma:

  • 17:30 uur Ontvangst (met broodje)
  • 18:00 uur Welkom door gedeputeerde Jo-Annes de Bat
  • 18:15 uur Inleiding door Kees Verhoeven, lid Tweede Kamer D66 en Brexit rapporteur
  • 18:45 uur Introductie door Marc Groothuijse, adviseur Ondernemersondersteuning Buitenland en projectleider Brexit Impact Scan
  • 19:00 uur Interactief programma met onder andere Marc Groothuijse, Lindert Moerdijk (MSP Onions) en Sander van der Veeke (VEREX customs services B.V.)
  • 20:00 uur Afsluiting en netwerken

Aanmelden

Aan de bijeenkomst zijn géén kosten verbonden en vol = vol. Aanmelden kan via https://fd9.formdesk.com/provinciezeeland/BREXIT_bijeenkomst.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam