JongerenRaad Borsele en SooSTouR organiseren een pré-carnaval Frizzz party!

jongerenraad

Borsele – Op vrijdagavond 22 februari organiseert SooSTouR in samenwerking met de  JongerenRaad Borsele en de carnavalsverenigingen uit Kwadendamme, Lewedorp en ’s Heerenhoek een Frizzz party. Speciaal voor jongeren onder de 18 in de gemeente Borsele. Lokale DJ-helden Roy en Niels zijn van de partij om er een mooi carnavalsfeest van te maken.

Frizzz Party

Veel jongeren geven aan dat ze zich niet meer welkom voelen op feesten, omdat ze onder de 18 jaar nog geen alcohol mogen drinken. Met de Frizzz Party laat de organisatie zien dat je ook een leuk feestje kunt hebben zonder alcohol of energy drankjes. Het wordt een heus carnavalsfeest in dorpshuis ‘de Burcht’, Kwadendamme. Dresscode: Carnaval.  

De Frizzz party start om 20:00u en duurt tot 23:30u. Wat het feest extra uniek maakt is de aanwezigheid van alle drie de raden van Elf uit de gemeente Borsele. Uit Pikpot (Kwadendamme) de Pikpotters, uit ’t Kraaienist (Lewedorp) de Kraaiepikkers en uit Paerehat (’s-Heerenhoek) de Koenkelpot.

Tijdens het feest worden er geen alcoholische en energy drankjes verkocht. Ook niet aan bezoekers van 18 jaar of ouder. Voorafgaand en tijdens het feest worden er blaastesten uitgevoerd door Indigo Zeeland om indrinken tegen te gaan. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

Tijdens het evenement deelt de JongerenRaad Borsele gratis oordopjes uit om het gehoor te beschermen en Indigo Preventie Zeeland is aanwezig. Zij informeren en adviseren tijdens de Frizzz Party de aanwezigen op het gebied van alcohol, drugs, internetten, gamen en gokken.

De Frizzz Party is speciaal bedoeld voor jongeren. Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.soostour.nl/

SooSTour

SooSTouR is een samenwerking tussen verschillende Jeugdsozen in de gemeente Borsele. Het is een initiatief van Jeugdsoos Oudelande, Soos de Klomp uit Ovezande en Soos Kwadendamme. SooSTouR organiseert soosavonden en activiteiten. Intussen is SooSTouR een herkenbaar concept voor jongeren. Andere Jeugdsozen uit de gemeente Borsele kunnen zich aansluiten bij deze succesvolle formule. De soostouravonden en -activiteiten zijn voor Borselse jongeren van 12 jaar en ouder. Borselse jongeren mogen introducés meenemen mits deze ook 12 jaar of ouder zijn.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam