Nieuw asfalt voor kruising Deltaweg – Nieuwe Rijksweg

Deltaweg

Goes – In het najaar van 2018 werkt Provincie Zeeland volop aan de weg. De afgelopen weken is het asfalt op de Deltaweg vernieuwd. Ook heeft de aannemer verharde bermen aangelegd langs de N256 en de N253. In het weekend van 7 tot 10 december gaan we aan de slag bij de kruising van Deltaweg en Nieuwe Rijksweg bij Goes, om ervoor te zorgen dat het asfalt er ook hier weer goed bij ligt.

De aannemer werkt in het weekend, om overlast voor woon-werkverkeer zoveel mogelijk te beperken. Toch valt enige hinder niet te voorkomen. Ga goed voorbereid op pad; dat scheelt ergernis. En let goed op de gele borden met omleidingsroutes!

Waar en wanneer wordt er gewerkt?

Van vrijdag 7 december 20.00 uur tot maandag 10 december 6.00 uur wordt het asfalt vernieuwd op de volgende aansluitingen:

  • Vanaf rotonde Tiendenplein tot kruispunt Deltaweg
  • Vanaf kruispunt N256 richting verkeerslichten Wilhelminadorp
  • Vanaf verkeerslichten Wilhelminadorp tot kruispunt Deltaweg
  • Parallelweg aan noordzijde van de Nieuwe Rijksweg

De genoemde wegvakken zijn tijdens dit weekend afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via Goes en de N664 (Nieuwe Rijksweg), N668 (Nieuwedijk, Stadseweg), Kaaidijk en Langeweg. De omleidingen staan met gele borden aangegeven. Voor de overige richtingen is de hoofdrijbaan geopend voor het verkeer.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam