Spreekuur gemeente en politie voor Mortiere en Dauwendaele

spreekuur
Op de foto van links naar rechts: wijkmanager Klara Venema, wijkagent Edwin Koops en wijkmanager Rianne van Iwaarden. (foto: Aart van Belzen)

Middelburg – Onder de naam Wijktijd kunnen inwoners van de wijken Mortiere en Dauwendaele op een aantal avonden op het spreekuur terecht met vragen, klachten, suggesties of complimenten over hun wijk. Het spreekuur wordt gehouden in woonzorgcentrum Hof Mondriaan, Vrijlandstraat 28.

Meerdere spreekuren

Het eerste uur wordt gehouden op dinsdag 30 januari van 19.00 uur tot 20.30 uur. De volgende spreekuren zijn op 8 maart, 12 april, 24 mei en 3 juli. Bij het spreekuur kunnen inwoners vragen stellen aan de wijkmanager van de gemeente Middelburg en de wijkagent.

Samenwerking burgers, politie en gemeente

De spreekmogelijkheid komt voort uit de samenwerking van gemeente en politie met bewoners om de leefomgeving op het fysieke en sociale gebied te verbeteren en de betrokkenheid van inwoners bij de leefomgeving te vergroten. Gemeente en politie trekken regelmatig samen op in de wijken. Zo worden er bijvoorbeeld in het kader van de inbraakpreventie en verkeersveiligheid samen acties georganiseerd.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam