Wie verdient een kaartje met de feestdagen in Borsele?

darkmoon1968 / Pixabay

Borsele – De kerstdagen staan weer voor de deur. Veel mensen kijken uit naar de gezelligheid. Maar helaas zijn er ook mensen die hier tegenop zien, omdat ze zich bijvoorbeeld eenzaam voelen. Daarom roept ‘Borsele voor Elkaar’ inwoners van Borsele op om iets voor een ander te doen tijdens de feestmaand december. Geef iemand op die het nodig heeft om een leuk kaartje te ontvangen en zij zorgen ervoor dat diegene deze nog voor de feestdagen in huis heeft.

Secret Santa

Borsele voor Elkaar gaat aan de slag als ‘Secret Santa’. Ze schrijven kerstkaarten aan inwoners van Borsele die een steuntje in de rug, wat extra aandacht of gewoon een beetje liefde tijdens de feestdagen kunnen gebruiken. Iedereen kan iemand opgeven die een kaartje verdient. Dit kan via de website www.borselevoorelkaar.nl/secretsanta.

Geef iemand op

Iedereen kan één persoon opgeven om een kaartje te ontvangen. Geef door naar wie het kaart mag en de boodschap voor op de kaart. Borsele voor Elkaar zorgt ervoor dat deze persoon voor de feestdagen een leuk kaartje ontvangt. Opgeven kan tot en met 14 december.

Voor meer neemt u contact op met het VrijwilligersHuis Borsele via telefoonnummer 0113-311999 of info@vrijwilligershuis.nl.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam